Introductie
Tennis Only Events

Tennis Only Events is de evenemententak van Tennis Only. Tennis Only is de grootste fysieke tennisspeciaalzaak van Nederland en uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse tenniswereld. Tennis Only Events richt zich specifiek op het organiseren en faciliteren van tennisevenementen. Bij de organisatie van evenementen staan kwaliteit en (tennis)plezier hoog in het vaandel.

Gedurende het hele jaar is Tennis Only Events actief en in 2018 is de organisatie van verschillende evenementen in de regio Zuid-Holland van start gegaan. Zowel in het zomer- als winterseizoen zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten van Tennis Only Events.

Achtergrond

Tennis Only Events is opgericht door Michael de Jong en Maarten Jansen. Bij beide mannen is tennis van kleins af aan met de paplepel ingegoten en beiden zijn nog altijd verknocht aan de sport. Michael is al jarenlang eigenaar van de tennisspeciaalzaak Tennis Only te Rotterdam, terwijl Maarten sinds zijn studententijd verschillende tennisgerelateerde evenementen organiseert.

Sinds kort hebben de mannen de handen ineen geslagen om de evenemententak van Tennis Only op te zetten. Door het leveren van organisatorische kwaliteit willen Michael en Maarten de tennissport een duwtje in de rug geven. Voor vrijwel iedere tennisser in Nederland - zowel jong als oud - moet de mogelijkheid open staan om op een gemakkelijke manier plezier te beleven aan het spelletje.