Tennis Only Events
Wintercircuit

November 2019 - Maart 2020, Victoria Tennishal.
Evenement
Wintercircuit Victoria

Van november 2019 tot en met maart 2020 zal het Tennis Only Events Wintercircuit in de tennishal van TV Victoria gespeeld worden. Gedurende deze wintermaanden zullen deelnemers zes of zeven keer wedstrijden spelen tegen elkaar. Inschrijving is mogelijk voor teams (koppels) van twee personen met eventueel een derde reservespeler. Deelname staat open voor tennissers van alle leeftijden en alle niveaus. Tijdens het circuit zal elke deelnemer minstens zes dagen spelen.

Senioren Junioren
Vrijdag/Zaterdag/Zondag
Senioren

Senioren spelen op een vrijdagavond, zaterdag of zondag. In beginsel zal er voor drie leeftijdscategorieën ingeschreven kunnen worden: 16+, 17+ en 35+. Vervolgens zal per leeftijdscategorie een indeling op basis van tennisniveau volgen.

Op vrijdag vanaf 19 uur wordt de mogelijkheid geboden om een dubbelcompetitie te spelen. Inschrijving staat open voor herendubbels, damesdubbels en gemengd dubbels in de leeftijdscategorie 17+ en 35+. Het is eveneens mogelijk om meerdere onderdelen mee te spelen. Er wordt op vrijdag een wedstrijd met eventuele 3e set supertiebreak gespeeld. Het is mogelijk om enkele verhinderingen op te geven. Er wordt rekening gehouden met vakantieperiodes.

De mogelijkheden op zaterdag en zondag zijn om een singel/dubbelcompetitie te spelen in de leeftijdscategorie 16+ of een dubbelcompetitie in de leeftijdscategorie 35+. In de singel/dubbelcompetitie wordt er 2x 1 uur gesingeld en aansluitend 1x 1 uur gedubbeld, of andersom. In de dubbelcompetitie wordt er 1.5 uur gedubbeld. Het is mogelijk dat de ene week in de ochtend gespeeld wordt en de andere week aan het eind van de middag. Inschrijven kan alleen met een herenteam of een damesteam (dus geen gemengd team). Het is wel mogelijk om meerdere onderdelen in te schrijven. U kunt bijvoorbeeld in meerdere leeftijdscategorieën meedoen of zowel de singel/dubbel- en dubbelcompetitie. Er wordt dan rekening gehouden met de planning met meerdere onderdelen. Het is mogelijk om enkele verhinderingen op te geven. Er wordt rekening gehouden met vakantieperiodes.

  • Senioren op vrijdag/zaterdag/zondag2 heren of 2 dames + evt. reservespeler
  • Categorieën16+, 17+, 35+
  • CompetitievormSingel/Dubbel of Dubbel

Inschrijven via onderstaande links:

Vrijdag Zaterdag/Zondag

Zaterdag/Zondag
Junioren

Junioren spelen op zaterdag of zondag. De mogelijkheid wordt geboden om een singel/dubbelcompetitie te spelen. Dit houdt in dat er eerst een uur gesingeld wordt (2 singels) en aansluitend een uur gedubbeld (1 dubbel), of andersom. Het is mogelijk dat de ene week in de middag gespeeld wordt en de andere week in het begin van de avond.

In beginsel zal er voor vijf leeftijdscategorieën ingeschreven kunnen worden: oranje, groene bal, t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 16 jaar. Vervolgens zal per leeftijdscategorie een indeling op basis van tennisniveau volgen. Inschrijven kan alleen met een jongensteam of een meisjesteam (dus geen gemengd team). Het is mogelijk om enkele verhinderingen op te geven. Er wordt rekening gehouden met vakantieperiodes en andere tennisevenementen vanuit de KNLTB (JRT-toernooien, WJC en NOJK).

  • Junioren op zaterdag/zondag2 jongens of 2 meisjes + evt. reservespeler
  • CategorieënOranje, Groene bal, t/m 12, t/m 14, t/m 16
  • CompetitievormSingel/Dubbel

Inschrijven via onderstaande link:

Zaterdag/Zondag