Introductie
Evenementen

Tennis Only Events organiseert gedurende het hele jaar tennisevenementen in Nederland. Er kan een grote verscheidenheid aan tennisevenementen verzorgd worden. Dit varieert van het organiseren van hele wintercircuits of wintercompetities tot het faciliteren van een rackettestdag op verenigingen. Ook de organisatie of ondersteuning van (open) toernooien is mogelijk. Tijdens alle evenementen die Tennis Only Events organiseert, is het van belang dat de kwaliteit van organiseren goed is. Op deze manier kunnen zowel deelnemers als organisatoren plezier beleven aan het tennissen.

Heeft u een goed idee maar nog geen organisatoren, of heeft u de faciliteiten geschikt voor een tennisevenement? Voor elk tennispark of elke tennislocatie beschikken wij over voldoende ideeën en mogelijkheden om er samen een succesvol evenement neer te zetten. Lees verder wat wij voor elkaar kunnen betekenen, of neem contact met ons op.

Circuits

Een van de evenementen die Tennis Only Events kan organiseren is een circuit of competitie. Gedurende de winter van 2018-2019 zal Tennis Only Events een groot wintercircuit organiseren in de tennishal van TV Victoria in Rotterdam. Dit is een zelf georganiseerde competitie voor tennissers van alle niveaus en alle leeftijden gedurende de wintermaanden. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende pagina. Andere circuits of (interne) competities kunnen ook georganiseerd worden. Heeft u in de zomer- of wintermaanden lege tennisbanen die gevuld moeten kunnen worden? Contact ons dan om samen te kijken naar bruisende ideeën.

Toernooien

Tennis Only Events heeft veel affiniteit met de organisatie van toernooien. Het is goed mogelijk om ondersteuning of de gehele organisatie van (open) toernooien te bieden voor verenigingen of parken. In het verleden is op Tennispark Kralingen succesvol het huidige Kralingen Open opgezet en gedurende de eerste vijf jaar doorontwikkeld. Heeft u een toernooi dat een kwaliteitsimpuls kan gebruiken of zijn er maar enkele (onervaren) vrijwilligers beschikbaar? Neem dan gerust contact op om samen te kijken naar een mogelijke samenwerking.

Dagevenementen

Een evenement kan ook heel goed een dag of slechts een dagdeel in beslag nemen. Tennis Only Events biedt vele mogelijkheden op het gebied van dagevenementen. Voorbeelden hiervan zijn rackettestdagen, clubuitwisselingen, tiebreaktoernooien en clinics. Heeft u zelf een leuk idee qua evenement maar kan de uitwerking en organisatie daarvan nog geperfectioneerd en uitgevoerd worden? Neem dan contact met ons op om er samen een geslaagd evenement van te maken.